1. Etusivu
  2. Näin pääset alkuun
  3. Yleiskatsaus Oidomin käyttöön

Yleiskatsaus Oidomin käyttöön

Oidomin toimintalogiikka on yksinkertainen: kirjaudut sisään, valitset sivun jota haluat muokata, teet haluamasi muutokset ja julkaiset ne.

Oidomin käyttöliittymä koostuu vasemmalla olevasta sivupalstasta, josta löytyvät sivuston elementteihin liittyvät asetukset sekä oikealla olevasta yhdistetystä esikatselu- ja muokkausnäkymästä, johon käyttäjä pystyy lisäämään sisältönsä suoraan.

Sivustolle luotujen yksittäisen sivujen sisällöt koostuvat osioista. Sivut -välilehdeltä päästään tarkastelemaan ja hallinnoimaan sivustolle tehtyjä sivuja. Osiot -välilehdeltä löytyvät parhaillaan aukiolevan sivun osiot.

Uuden osion käyttäjä pystyy lisäämään klikkaamalla osioiden välissä olevaa sinistä palloa tai Osiot-välilehdeltä löytyvää +-ikonia. Avautuvasta näkymästä valitaan lisättävän osion tyyppi ja sen jälkeen osion ulkonäkö.

Uusien sivujen lisäys onnistuu Sivut-välilehdeltä löytyvällä +-ikonilla

Päivitetty 22/09/2021