1. Etusivu
  2. Sivusto
  3. Vinkki: inforivin lisääminen kotisivujen yläosaan (näkyy kaikilla sivuilla)

Vinkki: inforivin lisääminen kotisivujen yläosaan (näkyy kaikilla sivuilla)

Tässä ohjeessa näytetään, miten lisäät Oidomissa nettisivujen yläosaan kätevän inforivin. Inforivi näkyy kaikilla sivuilla. Voit sen avulla esimerkiksi näyttää tärkeän tiedotteen/uutisen kotisivuilla vierailevalle.

1. Klikkaa nettisivujen aivan yläosan taustaa. Tällöin vasemmalle aukeaa valikon eli navigoinnin asetukset.
  2. Klikkaa vasemmalta ”Inforivi”.
  3. Inforivin asetuksista voit klikata inforivin päälle/pois päältä.
  4. Tekstiä voit muokata klikkaamalla tekstiä kotisivuilla.
  5. Kun olet valmis, muista vielä julkaista kotisivut, jotta muutokset näkyvät.
Päivitetty 01/06/2021