1. Etusivu
  2. Sivut
  3. Sivun asetukset

Sivun asetukset

Sivun asetukset löytyvät vasemman sivupalstan Sivut -välilehdeltä klikkaamalla sivun nimen oikealla puolella olevaa ikonia.

Sivun asetusten kautta pääset hallinnoimaan yksittäisen sivun SEO-asetuksia. Sivukohtaisesti pystytään määrittelemään hakukoneille näytettävä otsikko, kuvaus ja myös kuva joka näytetään, kun sivu jaetaan esim. Facebookissa.

Seurantakoodit ja sivuston laajuiset oletusasetukset pääset määrittämään Asetukset-välilehden Hakukoneoptimointi-valikon kautta.

Päivitetty 06/05/2020