1. Etusivu
  2. Osiot
  3. Osioiden taustavärit (ja -kuvat)

Osioiden taustavärit (ja -kuvat)

Osioille pystyt pääsääntöisesti määrittämään taustavärin ja/tai -kuvan. Etene ensin klikkaamalla haluamasi osio aktiiviseksi (tämä onnistuu joko sivupalkin Osiot-kohdasta, tai klikkaamalla haluamaasi osiota suoraan sivulla). Ja valitse sitten osion Tausta (esimerkkinä Pääkuva-osio).

Mikäli määrittelet osiolle sekä taustakuvan että värikalvon tulee värikalvolle määritelty väri kuvan päälle ja pystyt säätämään sen voimakkuutta Läpinäkyvyys-kohdasta.