1. Etusivu
  2. Näin pääset alkuun
  3. Miten saan Oidomin käyttööni?

Miten saan Oidomin käyttööni?

Voit luoda oman ilmaisen Oidom-tilisi osoitteessa https://app.oidom.com/register/fi

Voit rekisteröityä palveluun myös Facebook tai Google -tunnuksillasi, joita voit jatkossa käyttää sisäänkirjautumiseen.

Oidomin käytön aloittaminen

Ohjevideolla näytetään, miten aloitat Oidomin käytön ilmaiseksi. Lisäksi vielä hyödyllisiä vinkkejä käytön aloitukseen, kuten värien muokkaus ja osioiden lisäys sinisestä plus -painikkeesta.

Päivitetty 22/09/2021